Over Salonartikelen.nl

Salonartikelen.nl is de online groothandel in premium salonbenodigdheden. Onze klanten zijn voornamelijk schoonheidsspecialisten, beauty en wellnesscentra en opleidingsinstituten voor de schoonheidsbranche. Maar we bieden meer dan alleen salonbenodigdheden. We staan voor een uitgebreide online shoppingervaring waar informatie en advies centraal staan. We hebben een uitstekende klantenservice die u met raad en daad bijstaat en bieden u de voordelen van eenvoudig en veilig online bestellen.

Zakkelijk account
Voor de professionals in de beautybranche bieden we een zakelijk account. Dit betekent dat u een eigen inlogcode ontvangt. Hiermee krijgt u van de ‘retailproducten’, die bestemd zijn voor doorverkoop, naast de consumentenprijs ook de inkoopprijs (uw prijs) te zien. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende betaalmethoden en krijgt u speciale kortingen te zien.
Wat moet u doen om dit zakelijke account aan te vragen? Vul onderstaand formulier in en u krijgt van ons binnen 24 uur een inlogcode toegestuurd. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 0499-745008.

Contact formulier

* Verplichte velden

Eenvoudig en veilig winkelen
Als de gewenste items in de winkelwagen liggen, kunt u veilig afrekenen met iDeal. Na de succesvolle bestelling wordt u in detail geïnformeerd over de huidige status van uw bestelling. 

Gratis verzending en retour
Bij een bestelling tot 50 euro betaalt u 5 euro verzendkosten,
Bij een bestelling tussen 50 en 100 euro betaalt u 2,50 euro verzenkosten
Bij een bestelling vanaf 100 euro is de verzending gratis.

U kunt u bestelde artikelen gratis retourneren binnen 30 dagen (ongebruikt). Hiervoor neemt u  contact op met onze klantenservice. U krijgt dan het betaalde geld terug gestort op uw rekening.

Uitgebreide en persoonlijke service
Onze klanten kunnen via ons telefoonnummer of per email zich tot onze bekwame medewerkers richten voor tal van zaken zoals vragen omtrent de levering maar ook productinformatie en advies. Er is een uitgebreid team van geschoolde professionals beschikbaar voor onze klanten - persoonlijk, vakkundig en zonder wachtrijen.